​​

Ons huis

Haus Wendy is een ruime groepsaccomodatie die zich uitstekend leent voor middelgrote groepen tussen de 30 en 75 personen. Centraal gelegen in Mauterndorf aan de voet van de berg Grosseck-Speiereck. Deze gunstige locatie maakt dat er rechtstreeks vanuit het huis diverse activiteiten te ondernemen zijn. Marc en Anika, de Nederlandse eigenaren, runnen dit huis met veel enthousiasme en in overleg zijn er veel extra mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een inpandige disco-avond of een themabuffet.

Het huis heeft een totale oppervlakte van 1.100 m2, verdeeld over vier verdiepingen. Op de begane grond is er ruimte voor mountainbikes / ski’s en een ruimte voor (ski)schoenen. Er is een ruime eetzaal met een afsluitbaar deel voor bijvoorbeeld disco, karaoke of een andere groepsactiviteit. Daarnaast is er op de 2e verdieping ook nog een extra recreatieruimte, de tafeltennisruimte.

Op de 2e en 3e verdieping bevinden zich de verschillende kamers. Alle kamers beschikken over een eigen douche, de meeste toiletten bevinden zich op de gangen. Het sanitair is eenvoudig, maar ruim voldoende aanwezig (16 toiletten). Drie kamers beschikken over eigen douche en toilet op de kamer. De kamers verschillen in grootte van 2 persoons tot 8 persoons, verdeeld over 12 kamers met een totaal van 68 bedden. Op de 4e verdieping is nog een appartement, een studio en een driepersoons kamer, bij grotere groepen wordt deze verdieping extra verhuurd.

Voor een inzicht in de verdeling van de kamers, verwijzen wij u naar het Kamerplan.

Bij een boeking van 35 personen of meer heeft u de garantie dat het huis alleen voor uw groep wordt gereserveerd. Hierdoor ervaart u bij ons een huiselijke sfeer en kunt u activiteiten en bijvoorbeeld etenstijden geheel naar eigen wens invullen. Naast een boeking op basis van logies/ontbijt of halfpension kunt u het pand ook zelfstandig huren. Dan staat ook de volledige keuken, voorzien van professionele apparatuur en inventaris, tot uw beschikking.