​​

Prijzen

Onze prijzen zijn afhankelijk van de grootte van uw groep, de periode en de duur van uw verblijf.

Door het invullen van ons offerteformulier kunnen wij u snel en eenvoudig een prijsopgaaf doen. Uiteraard kunt u ook altijd per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Doordat wij aangesloten zijn bij Young Austria, een organisatie die binnen geheel Oostenrijk groepsreizen organiseert, kunnen wij centraal inkopen en organiseren. Hierdoor kunnen wij u zeer gunstige tarieven aanbieden. Bijvoorbeeld een Ski- & Boardweek van 6 dagen o.b.v. volpension, inclusief skipas al vanaf EUR 272,- per persoon of wat dacht u van een midweek in de zomer inclusief volpension en diverse sportieve activiteiten vanaf EUR 260,- per persoon. Het is ook mogelijk ons gehele pand te huren, zelfverzorgend, vanaf EUR 800,- per dag, ongeacht de groepsgrootte.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar uiteraard kunnen wij uw vakantie organiseren op de manier die u wilt. Maak uw wensen kenbaar op ons offerteformulier en wij maken graag voor u een passend aanbod.

April

01-04-2018

In april eindigt meestal ergens het skiseizoen, afhankelijk van hoe de pasen valt. En wees niet bang, ook al valt de pasen later in april, de pistes zullen er nog prima bij liggen. Volgens de...

Lees meer

Zomer 2018

02-11-2017

Zoals ieder jaar in Lungau, vinden er ook in de zomer van 2018 weer diverse evenementen plaats in Mauterndorf en omgeving. Uiteraard staan alle hoogtepunten weer op het lijstje, die de voorjaars- en...

Lees meer